Δραστηριότητες - Giovanni Sivota
847
page-template-default,page,page-id-847,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ποδηλασία

Εξερευνήστε την μαγεία της περιοχής μέσα από τον πιο αυθεντικό τρόπο προσέγγισης της ίδιας της φύσης. Απολαύστε την μαγευτική θέα και το ηλιοβασίλεμα από σημεία-κλειδιά στα οποία η πρόσβαση είναι δυνατή με δίκυκλο όχημα.

Διαθέτουμε ποδήλατα δύο τύπων, δρόμου και βουνού, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις οποιωνδήποτε αναβατών. Οι διαδρομές της περιοχής παρέχουν στους επισκέπτες αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες.

Σύβοτα Ποδηλασία

Πεζοπορία

Απλή περιήγηση στις πηγές Αχέροντα, γίνεται όλη την διάρκεια του έτους, και την προτιμούν σχεδόν όλοι οι επισκέπτες με τοπία όπως η Γλυκή, η σκάλα Τζαβέλαινας, η γέφυρα Ντάλα και τέλος επιστροφή μέσα απο το φαράγγι του ποταμού. Διαρκεί 2 ώρες και γίνεται από τον Μάιο ως αρχές Οκτώβρη.

Σύβοτα Πεζοπορία

Εξορμήσεις

Η ευρύτερη περιοχή σας δίνει την δυνατότητα να επισκεφθείτε μέρη και τοποθεσίες που θα σας εντυπωσιάσουν με τα πανέμορφα τοπία και με τις δραστηριότητες που θα έχετε την ευκαιρία να απολάυσετε εκεί.

Σύβοτα Εξορμήσεις

Yoga

Η γιόγκα δυναμώνει το σώμα, ηρεμεί το νου και είναι κατάλληλη για όλους, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ.Απολάυστε την μαγεία της σε συνδυασμό με την ηρεμία και την δύναμη της φύσης.Στον κήπο μας αλλά ακόμα και στις παραλίες της περιοχής θα έχετε την ευκαρία να βρείτε την γαλήνη που αναζητάτε.

Σύβοτα Yoga